Welkom. Leden info. Wedstrijd Groep. Nieuws. Foto's. Contact.

© 2013 Longo BredaOm onze leden mee te kunnen laten doen aan wedstrijden zijn we op zoek naar nieuwe juryleden. Met ingang van het komend wedstrijdseizoen (2015-2016) wordt opgave van juryleden bij inschrijving voor een wedstrijd verplicht. Dit heeft betrekking op alle turndisciplines.

Binnen de vereniging Longo is er momenteel behoefte aan juryleden voor Dames turnen.

Op dit moment wordt er binnen de regio geïnventariseerd hoeveel behoefte er is aan jurycursussen. U hoeft zelf niet geturnd te hebben om een goed jurylid te worden. Dus bent u 16 jaar of ouder en heeft u affiniteit met turnen? Wat houdt u dan nog tegen om uzelf bij ons aan te melden zodat we kunnen kijken welke cursus benodigd is?

Geïnteresseerd? Dan kunt u dit kenbaar maken bij de turnleiding.


Onze gezellige turnleiding kan versterking gebruiken… Iets voor jou?

Longo Breda zoekt uitbreiding voor haar technische kader in de vorm van een turntrainer/ster voor recreatieve groepen. Wij zijn gevestigd in de Bredase wijken Haagse Beemden en Brabantpark.

Naast de wekelijkse lessen zijn er jaarlijkse verenigingsactiviteiten waar de leiding aan mee doet.

Het huidige technische kader werkt met veel enthousiasme samen om gezellige, uitdagende en sportieve lessen te creëren voor onze leden. Om bij ons les te kunnen geven dien je in het bezit te zijn van een PABO diploma met gymbevoegdheid, CIOS diploma, ALO diploma of Gymnastiekleider 3 diploma (of in opleiding). Wanneer je in het bezit bent van een PABO, CIOS of ALO diploma is het volgen van een bijscholing bij de KNGU voldoende voor het aanvragen van een licentie.

Ben je of ken je de enthousiaste trainer/ster waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan naar bestuur@longobreda.nl.


Onze gezellige turnleiding kan versterking gebruiken… Iets voor jou?

Longo Breda zoekt uitbreiding voor haar leiding team in de vorm van assistent leiding voor de recreatieve groepen. Wij zijn gevestigd in de Bredase wijk Haagse Beemden en Brabantpark.

Het huidige leiding team werkt met veel enthousiasme samen om gezellige, uitdagende en sportieve lessen te creëren voor onze leden. Doordat wij veel jonge assistent leiding hebben, is het lastig om de lessen voor onze 14+ leden uitdagend te houden. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste 18+ assistent leiding.

Er is geen opleiding vereist voor de functie assistent leiding binnen onze vereniging. Uiteraard zijn opleidingstrajecten wel altijd bespreekbaar.

Naast de wekelijkse lessen zijn er jaarlijkse verenigingsactiviteiten waar de leiding aan mee doet.

Ben je of ken je de enthousiaste assistent leiding waar wij naar op zoek zijn?

Mail dan naar bestuur@longobreda.nl.